Ergotherapeuten

Annemarieke Bouma en Annette Baars zijn samen eigenaar van Plan4 Ergotherapie. Beide volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van hersenletsel.

Plan4 is lid van en actief in: CVA Team IJsselstein, Multidisciplinair Netwerk NAH Utrecht (MNNU), Beroepsvereniging Ergotherapie Nederland (EN) en the Society for Cognitive Rehabilitation (SCR).

Annemarieke Bouma

Mijn naam is Annemarieke Bouma en sinds 1999 ben ik bevoegd ergotherapeut. Na enkele jaren als algemeen ergotherapeut te hebben gewerkt, heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun mantelzorgers. Vooral behandeling gericht op beperkingen in het dagelijks handelen als gevolg van cognitieve problemen hebben mijn interesse. Sinds 2013 ben ik naast ergotherapeut ook erkend cognitief revalidatie therapeut.
Behandelingen worden gedaan volgens de Ergotherapierichtlijn CVA, richtlijn Cognitieve Revalidatie Niet- Aangeboren Hersenletsel en de Ergotherapierichtlijn vermoeidheid.

Annemarieke

Kwaliteitsregister Paramedici: 39901595990
AGB code: 88 002303

Annette

Kwaliteitsregister Paramedici:19905890390
AGB code: 88100656

Annette Baars

Mijn naam is Annette Baars en sinds 2003 ben ik bevoegd ergotherapeut. Ik ben tevens afgestudeerd klinisch epidemioloog. Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in verschillende settings waaronder het verpleeghuis, revalidatiecentrum en academisch ziekenhuis. Mijn interesse naar de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel is steeds meer gegroeid. De laatste jaren ben ik mij meer gaan specialiseren in het behandelen en begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun mantelzorgers.
Mijn werk als ergotherapeut combineer ik graag met onderzoek en innovatie op het gebied van hersenletsel. Bij het UMC Utrecht ben ik werkzaam geweest als projectleider van Niet Rennen Maar Plannen, een cognitief behandelprotocol.